About us
Menu Bar

Redan från start kommer vår samarbetspartner, som är Foodora  att kunna ge dig möjligheten att få maten levererad snabbt och smidigt. 
Vi förstår att det är en ny era för restauranger och därför vill vi fokusera på att vi erbjuder den bästa upplevelsen när det kommer till leverans och kvalitén . Att aktivt jobba med att förbättra våra leveranstjänster så att dom möter era krav.

 


Att Beställa via Foodora kommer att vara möjligt att göra mellan kl 10:30 till 22:00 alla dagar i veckan. Klicka på linken nedan för att bli hänvisad till Foodoras hemsida.

 

 


Online 

Kitchen

Untitled design.png

Private
Catering

Våra praktiska tillvägagångssätt och kreativa känsla gör oss till det perfekta valet för alla evenemang inklusive kontorslunchar, företagsfunktioner, bröllopsmottagningar, födelsedagsfester, babyshowers eller något annat som du kommer att tänka på. Oavsett om du är ansvarig för att organisera en somrig barbecue för ett bröllop, eller ett pop-up-kafé för en mässa, eller till och med din nästa julfest för ditt företag, kan du vara säker på att ditt nästa evenemang blir helt Cocotte. Vi är stolta över att kunna erbjuda vår service i hela Stockholm, inklusive följande områden: 

 Om du är intresserad av någon av våra tjänster eller om du vill att vi ska ge dig en gratis offert, vänligen kontakta oss antingen via telefon eller via e-post via kontaktsektionen här 

Cocotte Instagram